Neem contact met ons op

085 40 15 717

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Whitepaper aanvragen

Vul je gegevens in

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Maak een keuze uit onze whitepapers

Aan tafel bij de prospect

Winstgevende acquisitie: 10 tips!

Whitepaper marketing

Zodra je het whitepaper hebt aangevraagd kom je op een overzichtspagina waar je de verschillende whitepapers direct kunt downloaden door op de link te klikken. Veel leesplezier!

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
4 maanden ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Sales Plus wordt Sales aan Z

Sales Plus wordt Sales aan Z

Sales aan Z

In 2020 hebben wij een wijziging doorgevoerd: “Sales Plus” wordt “Sales aan Z”.

De dienstverlening die je van Sales Plus BV gewend bent, wordt voortgezet in een nieuwe onderneming “Sales aan Z”.
“Sales aan Z” is al jaren een handelsnaam van Sales Plus die wij in een nieuwe onderneming hebben gegoten.

“Sales aan Z”

“Sales aan Z” wordt nog steeds uitgevoerd door hetzelfde enthousiaste sales team en op dezelfde professionele wijze, voor jou verandert er dus helemaal niks. Alles blijft zoals je van ons gewend bent: kwalitatief hoogwaardige afspraken die er toe doen.

Over Ons

De drijvende kracht achter “Sales aan Z” zijn de hoogopgeleide, geïnteresseerde medewerkers die weten hoe ze jouw acquisitietraject succesvol kunnen maken. Volwaardige gesprekspartners met een verregaande betrokkenheid en inzet. Je krijgt tenslotte nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken!

Onze medewerkers zijn een verlengde van jouw eigen sales team: nauw betrokken bij jouw project. We gaan zorgvuldig om met prospects en zorgen voor commerciële ondersteuning gedurende het hele traject.

Hoe zetten wij je zorgeloos aan tafel?

Voordat we voor je aan de slag gaan, kijken we eerst of we een match hebben. Kunnen we fijn samenwerken en zijn wij in staat het verschil te maken, zodat we een waardevolle relatie kunnen opbouwen. We verkennen de markt voor je, houden alle gesprekken bij en zorgen dat je uiteindelijk zorgeloos bij je ideale klanten aan tafel zit.

“Sales aan Z” zorgt voor waardevolle toprelaties, met garanties “Sales aan Z” komt naast je zitten, luistert, denkt mee, komt met oplossingen en zorgt voor perfecte klanten, gegarandeerd. Zodat jij je bezig kunt houden met jouw eigen werkzaamheden.

Bent u benieuwd hoe wij omzetgroei kunnen realiseren voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op 085-4015717!

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717