Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
3 jaren ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Sales Plus werkt al 15 jaar vol passie aan jouw sales!

Sales Plus werkt al 15 jaar vol passie aan jouw sales!

Wat gaat de tijd toch ongelofelijk snel. Vandaag 15 jaar geleden, ben ik gestart met Sales Plus. Ik weet het nog als de dag van gisteren.

Onze eerste klant is nog altijd klant bij Sales Plus

Kort na de oprichting van Sales Plus, is Intramed klant bij ons geworden. Intramed levert solide en betrouwbare software aan diverse paramedische beroepsgroepen. Intramed helpt de zorgverlener bij de dagelijkse taken, het stroomlijnen van het administratieve proces en beroepsinhoudelijke zaken, als het zorgdossier. “Het betekende mijn eerste grote klant, een flinke opdracht. Een opdracht die ik niet alleen aan kon, waardoor ik direct extra mensen nodig had. We hebben de opdracht met beide handen aangegrepen en naar volle tevredenheid van Intramed gerealiseerd. De basis voor een prachtige samenwerking die nog tot op de dag van vandaag duurt.

Met zeer veel passie en gedrevenheid

Ons team van zeer gedreven sales professionals met een bak aan commerciële ervaring hebben de afgelopen 15 jaar ongelofelijk veel mooie klanten geholpen met het behalen van hun sales doelstellingen. Dat is wat wij het liefst doen voor onze klanten en dat doen we met zeer veel passie en gedrevenheid. Ik wil iedereen bedanken die met ons de afgelopen jaren heeft gewerkt en heeft gezorgd dat Sales Plus een begrip is geworden.

Weer bij de beste dienstverleners van Nederland

Volgens de MT-1000 behoren we ieder geval tot de beste 1000 dienstverleners van Nederland. En worden we gezien als een belangrijke relatie ontwikkelaar in Nederland.

Sales Plus behoort in 2019 weer tot de beste 1000 dienstverleners van Nederland

En daar ben ik met recht trots op. Nogmaals bedankt voor jullie support.

Wil jij meer weten hoe wij voor jou relaties kunnen ontwikkelen, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717