Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
3 jaren ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Sales Plus draagt stokje over aan Vendere

Sales Plus draagt stokje over aan Vendere

Na 15 jaar met hart en ziel aan Sales Plus te hebben gewerkt, heb ik besloten om het stokje over te dragen aan Vendere.

Vendere ken ik al 15 jaar, wij hebben elkaar de afgelopen jaren vaak gevolgd, wij wisten elkaars kwaliteiten en visie altijd te waarderen en waren erg aan elkaar gewaagd. Daarom breng ik je bij dezen graag met hen in contact. Kijk verder op www.vendere.nl of neem contact op met Bonne Burger via 0488-470190.

Daniëlle Spaans

 

 

Vendere Wie zijn wij? En wat doen wij?

Vendere (Latijn voor ‘verkopen’) is opgericht in 2002 en heeft zich ontwikkeld tot verkoopexpert gespecialiseerd in commerciële communicatie: kwalitatieve telemarketing, telesales en leadgeneratie. Daarnaast ondersteunen wij organisaties met praktijkgerichte trainingen en coaching op het gebied van telefonische verkoop, persoonlijke verkoop en communicatie. Ook is er een online marketingafdeling die onze klanten van warme leads voorziet. Door Advies & Management helpen we klanten hun verkooporganisatie en -proces te optimaliseren. Vendere groeit hard, zowel qua klantenkring als in aantal medewerkers. Professionaliteit, teamspirit, betrokkenheid en beleving zijn kernwoorden die de sfeer en cultuur van Vendere en haar medewerkers kenmerken. Uw doelstellingen en uw succes staan altijd voorop.

Telesupport

Wij zijn verkoopexperts gespecialiseerd in telefonische communicatie. Kwalitatieve telemarketeers welteverstaan, geen standaard telemarketeers die ten koste van alles iets aan de man proberen te brengen.

Online Marketing

Wij zijn experts op het gebied van online marketing. Als kwalitatieve marketeers hebben wij online marketing tot onze kerntaak verheven.

Commerciële Training & Coaching

Onze basisfilosofie is heel simpel. Stel het positieve centraal, in uzelf en anderen. In de vragen die u stelt, de reacties die u geeft aan prospects en klanten. In de verwachting die u heeft van uzelf en uw bedrijf. We vinden altijd oplossingen die werken en duurzaam resultaat opleveren.

Advies en management

Een commercieel verantwoordelijke houdt graag het overzicht over zijn proces. Vendere is gewend om op eigenwijze, doelgerichte manier mee te denken met commercieel management, DGA’s en andere beslissers in het proces van klanten winnen en behouden.

Bent u benieuwd hoe wij omzetgroei kunnen realiseren voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op 0488-470190!

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717