Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
5 jaren ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Sales funnel: efficiënt nieuwe leads werven

Sales funnel: efficiënt nieuwe leads werven

Het genereren van nieuwe leads is ook voor jouw bedrijf van belang. Het zorgt voor continuïteit en groei. Veel bedrijven gebruiken hiervoor een sales funnel, oftewel trechter. Dankzij deze funnel filter je de massa en kom je uit bij geïnteresseerde potentiële opdrachtgevers. Dit bespaart je veel tijd en vergroot de kans op nieuwe leads!

Haal meer uit je sales met een sales funnel

Bovenin de trechter gaan de contacten. Onderin vind je de opdrachten of verkopen. Door het sturen van informatie, mailings en gerichte content zorg je dat de contacten verder de trechter in zakken. De dieper een contact zakt, de concreter hij wordt. Wanneer de funnel smaller wordt en ze bij het ‘opdracht’ of ‘verkoop’ deel aankomen, zijn de prospects al voorbewerkt om van je te kopen. De lead wordt al warmer.

Een voorbeeld van een sales funnel

Stel je bent een tekstschrijver. Je schrijft een blog over het schrijven van webteksten, mailt een contact en geeft een gratis e-book weg over het schrijven van webteksten. Zodra een bezoeker het e-book downloadt, staat deze persoon op je e-maillijst. In het vervolg kun je deze persoon gericht voorzien van tips, nieuwe blogs en bijvoorbeeld aanbiedingen per mail. Op deze manier zorg je dat het contact verder in de trechter zakt. Het aanbod wordt steeds gerichter en aantrekkelijker. De interesse van het contact is gewekt. De prospect zakt naar beneden in de trechter en komt terecht in het gedeelte opdrachten/verkopen. Dat is de magie van een sales funnel in actie.

Vendimation als sales funnel voor nieuwe leads

Een tool die perfect te gebruiken is voor het genereren van nieuwe leads is Vendimation. Deze GRATIS tool is zeer geschikt voor bedrijven van 1 tot 50 medewerkers, waar 1 tot 5 mensen zich actief bezighouden met sales. Elke stap in het salesproces is hierin geautomatiseerd. Zo benader je de juiste klant slimmer en goedkoper. Vendimation helpt je met het ‘’zakken‘’ in de trechter, waardoor je sneller en gerichter de juiste deal sluit!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Schrijf je vandaag nog GRATIS in voor Vendimation

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717