Neem contact met ons op

085 40 15 717

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Whitepaper aanvragen

Vul je gegevens in

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Maak een keuze uit onze whitepapers

Aan tafel bij de prospect

Winstgevende acquisitie: 10 tips!

Whitepaper marketing

Zodra je het whitepaper hebt aangevraagd kom je op een overzichtspagina waar je de verschillende whitepapers direct kunt downloaden door op de link te klikken. Veel leesplezier!

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
2 jaar ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Waar plaats je jouw whitepaper? (gratis)

Waar plaats je jouw whitepaper? (gratis)

Je hebt geïnvesteerd in een mooi whitepaper. Danwel tijd, danwel geld. Je plaatst het whitepaper op een goed ingerichte landingspagina op je website. De aanvragen stromen binnen…..ehmm…nee, toch niet.

Investeer in het delen van het whitepaper

Zolang je het alleen op je website plaatst is het bereik minimaal. Maak gebruik van je social media kanalen, verspreid het naar je adressenbestand via een digitale nieuwsbrief en probeer het op websites van derden te krijgen. De aanmeldingen/gegevens komen uiteindelijk in jouw mailbox terecht. Veel whitepapers komen niet verder dan de eigen website. Zonde van je investering.

Eigen website

Vanzelfsprekend plaats je het whitepaper op je eigen website. Stel je het gratis ter beschikking, of wil je gegevens verzamelen van bezoekers? Als je wilt zorgen voor meer leads, dan vraag je naar gegevens. Vraag niet teveel gegevens. Een naam, emailadres, en bedrijfsnaam zijn voldoende. Een telefoonnummer erbij zou mooi zijn. Zeker als je expertise op het gebied van telefonische acquisitie ligt. Met de goed ingevulde formulieren bouw je een gekwalificeerde database op. Niet iedere bezoeker downloadt het whitepaper met hetzelfde motief. Niet iedere download is een schot in de roos, maar je bouwt wel een start-database op om vervolgacties op in te zetten.

Social media

Zodra je het whitepaper op je eigen site geplaatst hebt, deel je het via jouw social media kanalen. Afhankelijk van het onderwerp en de doelgroep kan je kiezen op welke kanalen je het whitepaper wilt delen. Denk aan Facebook. Twitter, Google+ en met name LinkedIn.

Digitale nieuwsbrief

Stuur je al een digitale nieuwsbrief? Dan is het mooi om je abonnees kennis te laten maken met jouw nieuwste whitepaper. Dit kan je uiteraard als cadeautje meegeven, gezien je het mailadres al in je bestand hebt. Het blijft hierdoor interessant voor abonnees om ingeschreven te blijven staan. Wellicht kan je de abonnees vragen het whitepaper te delen met hun netwerk. Zo bouw je direct een nog groter bestand op.

Gratis op sites van derden

Er zijn een aantal sites waar je gratis je whitepaper onder de aandacht kan brengen. Sites zoals Logistiek.nl of Emerce plaatsen het op een speciale pagina van hun website. De prospect downloadt in ruil voor de gegevens die jij wil hebben het whitepaper. De gegevens komen bij jou als eigenaar van het whitepaper binnen. Wees voorbereid en zorg dat je jouw vervolgacties klaar hebt.

Heb je nog vragen over het plaatsen van een whitepaper? Neem vrijblijvend contact met ons op.  

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV

Stationsplein 45 | Unit A4.002
3013 AK Rotterdam
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717