Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
4 jaren ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Omzetverhoging en rendementsverbetering ……

Omzetverhoging en rendementsverbetering ……

De economie draait volop …. maar stagneert jouw groei? Heb je meer verkopen en nieuwe klanten nodig? Of gaat het wel goed, maar heb je tegelijkertijd het gevoel dat het beter kan? Voor ieder omzet vraagstuk is er een oplossing. Tijd om het verkoopproces en jouw verkooporganisatie flink onder de loep te nemen. Want het rendement op verkoop kan altijd beter.

Pak je de kans of laat je het aan jouw concurrent over?

De economie draait goed maar zijn er nog mogelijkheden om het rendement op jouw verkopen toch te vergroten.

In welke van deze omzet vraagstukken herken je jezelf?

  • We maken genoeg omzet maar de marges staan nog steeds onder druk, maar bedrijven om ons heen doen het toch beter, we hebben eigenlijk het gevoel er meer uit te kunnen halen dan we doen;
  • De resultaten van ons Sales team wisselen te sterk, sommige medewerkers functioneren wellicht niet optimaal;
  • Nu is het moment om aan meer klanten spreiding te doen, maar we blijven toch te veel hangen bij onze bestaande relaties.

 

Het kan altijd beter

In welk omzet vraagstuk je je ook herkent, de conclusie is dat je het rendement op jouw verkopen wilt vergroten. En ook wanneer je je niet denkt te herkennen in één van die drie vraagstukken, het kan gewoon altijd beter.

Onze ervaring is dat er altijd méér kan, meer verkoop mogelijk is, meer rendement gehaald kan worden uit sales dan dat er nu bij een onderneming gehaald wordt.
En welke ondernemer negeert een kans op omzetvergroting en groter sales rendement? Of laat je het maar aan jouw concurrent over om beter dan jou te worden?

 

Alle mogelijke aspecten en invalshoeken

Allerlei aspecten zijn van invloed op jouw resultaat en daarom is het van belang met een open blik van buitenaf en een geoefende helicopterview naar alle aspecten te kijken en je jezelf vele vragen te stellen. Daarbij zijn interne en externe factoren van belang. Vaak is al heel snel duidelijk waar het probleem ligt, welk aspect voor verbetering vatbaar is en kan een traject worden opgezet om precies dat te bereiken.

 

Oplossen

Dat traject is vanzelfsprekend voor ieder bedrijf anders. Het is en blijft altijd maatwerk. Of het nu interne of externe factoren zijn die verbeterd kunnen worden, of een combinatie daarvan, door het inzetten van deskundigheid, ervaring en expertise op dit vlak, kan ook het rendement van jouw verkoop vergroot worden en het omzet vraagstuk worden opgelost.

Dus ook als jouw concurrent groter en goedkoper is! Lees in de volgende blog welke vragen je zichzelf zal moeten stellen meer weten neem dan contact met ons op!

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717