Neem contact met ons op

085 40 15 717

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Whitepaper aanvragen

Vul je gegevens in

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Maak een keuze uit onze whitepapers

Aan tafel bij de prospect

Winstgevende acquisitie: 10 tips!

Whitepaper marketing

Zodra je het whitepaper hebt aangevraagd kom je op een overzichtspagina waar je de verschillende whitepapers direct kunt downloaden door op de link te klikken. Veel leesplezier!

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
2 jaar ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Wat is het beste middel tegen prijsdruk?

Wat is het beste middel tegen prijsdruk?

Zijn je klanten nog tevreden? Hoe weet je dat? Te vaak wordt er uitgegaan van: geen nieuws is goed nieuws. Vaak hebben we geen idee in hoeverre onze klanten tevreden zijn. Wellicht zijn ze zich al aan het oriënteren en bereid een deurtje verder te kijken, dan die van jou.

Prijsdruk

Zorg voor een hechte klantrelatie. Dit is het beste middel tegen prijsdruk. Redenen voor klanten om te vertrekken is ontevredenheid en/of een gebrek aan aandacht. Het prijsniveau is in veel gevallen het probleem niet, al wordt dit regelmatig als argument gebruikt. Bedenk dat klanten er best wat voor over hebben om bij je te blijven als de relatie optimaal is. Zo werkt het in privé-relaties tenslotte ook.

Voorbeeld

Sales Plus onderhoudt regelmatig contact met opdrachtgevers. Het gevolg? Klantrelaties die jaar in jaar uit blijven bestaan. Niet alleen vanwege een kosten/baten balans, maar ook omdat hier onze oprechte betrokkenheid uit blijkt. We blijven op de hoogte van de wensen van onze klanten, er blijft duidelijkheid in de klantrelatie en, indien nodig, kan er tijdig bijgestuurd worden. Dit levert een grotere tevredenheid op voor beide partijen.

Tip

Vraag bestaande klanten met regelmaat naar hun ervaringen met jouw product of dienst. Check of je klantrelatie klopt bij jouw gedachte en waak voor zelfoverschatting. De ervaring leert dat dit over het algemeen zeer op prijs wordt gesteld.

Vragen over hoe je om kunt gaan met prijsdruk? Neem gerust contact met ons op. 

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV

Stationsplein 45 | Unit A4.002
3013 AK Rotterdam
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717