Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
5 jaren ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Hoe verloopt 2018 tot dusver voor jou?

Hoe verloopt 2018 tot dusver voor jou?

Ook in 2018 zijn we weer vol goede moed en nieuwe voornemens gestart. Wellicht ben je hier in december al mee begonnen.

In ons blog schreven we destijds:  “Ben je al bezig met het planten van zaadjes voor 2018?”

Een jaar vol groeikansen 

Inmiddels is de maand januari alweer bijna voorbij. Nog 335 dagen te gaan. 2018 kan weer een prachtig en succesvol jaar worden. Dat is waarschijnlijk ook jouw aspiratie. Een jaar vol groeikansen, ambities en nieuwe doelen. Dit gaat niet vanzelf. Je zal even moeten bukken om jouw kansen te pakken. De economie draait op volle toeren. Profiteer ervan!

 

Nog 11 maanden te gaan!

Je hebt nog 11 maanden te gaan om jouw bedrijfsideeën in 2018 (verder) te ontwikkelen. Om jouw bedrijf, of het bedrijf waar je werkt, uit te breiden en de verkoopdoelstellingen te realiseren. Iedere onderneming heeft nieuwe klanten nodig. Door de jaren heen gaan er altijd wat klanten verloren. Om welke reden dan ook. En om te kunnen groeien is er aanwas nodig.

 

Nieuwe klanten

Zoals er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden, zo zijn er ook meerdere manieren om in contact te komen met nieuwe klanten. Eén manier die gegarandeerd niet werkt, is afwachten. Actief klanten werven is de snelste weg naar Rome gebleken.


Het zaaiwerk van 2017

Vergeet vooral niet al het zaaiwerk wat je al in 2017 hebt gedaan. Heb je alle offertes een aantal keer nagebeld? Heb je gevraagd waarom er niet voor jou gekozen is, of waarom juist wel? Kortom: vergeet niet wat je in 2017 gedaan hebt en waar nog kansen liggen. Het zaaiwerk van 2017 kan nog steeds omzet opleveren.

Om resultaat te boeken geven we je graag wat bruikbare handvatten vanuit onze eerdere blogs. Hoe je oud zaaiwerk weer succesvol krijgt:

 

Wat werkt?

Zoals gezegd: de economie draait op volle toeren. Een perfect moment om te profiteren. Tijd om nieuwe markten aan te boren. Om de lijnen uit te zetten en de stip op de horizon te plaatsen. Het water staat je niet aan de lippen. Het mag dus best even duren, voordat je die nieuwe droomklanten binnenhaalt. En die tijd en ruimte heb je soms ook nodig:

Klanten binnenhalen is niet even snel wat nummers bellen. Het kost doorzettingsvermogen en structuur. Soms gaan er maanden overheen. Maar hoe zou je je voelen? Als het dan eindelijk gelukt is. De offerte is akkoord en je mag aan de slag. Wellicht groeit de opdracht uit tot een waardevolle samenwerking en levert het weer extra kansen in nieuwe markten.


Referenties

Neem van mij aan dat B2B telemarketing wél werkt. Of beter nog: neem het van onze opdrachtgevers aan. Ook zij hebben vooraf getwijfeld, het regelmatig uitgesteld en zelf geprobeerd. Maar zoals in onze referenties is te lezen hebben ze geen spijt gehad de acquisitie uit te besteden.

Wij helpen je graag bij het aanboren van nieuwe markten en binnenhalen van nieuwe klanten. Wacht niet te lang. Anders gaat de concurrentie al met die droomklant aan de haal.

Blijf de concurrentie een stap voor. Neem contact met ons op voor een afspraak!

 

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717