Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
6 jaren ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Hoe is het met jouw verkooptalent gesteld?

Hoe is het met jouw verkooptalent gesteld?

“Hoe kan een persoonlijk traject er concreet uit zien, het blijft natuurlijk altijd maatwerk.” We gaan graag een coachingtraject met je aan om jouw verkooptalent te verbeteren. Lees verder hoe we dit in 8 fases aanpakken.

Fase 1: sales assessment (nulmeting en sessie 1)

Na een persoonlijk intake gesprek volgt een sales assessment die online wordt afgenomen. Op basis van het onderzoek maken wij een 360 graden feedbackrapport welke binnen 14 dagen beschikbaar is. Dan volgt een persoonlijke sessie om de uitkomsten met elkaar te bespreken.

Fase 2: acceptatie en doelen (sessie 2 en 3)

Als u verkoopgedrag wilt veranderen aanscherpen/verbeteren, begint dat altijd met het bepalen van het vertrekpunt. acceptatie van de huidige situatie. We kijken naar uw commerciële kwaliteiten en tekortkomingen/ontwikkelpunten voor het bepalen van de sales hulpvraag, de tussentijdse doelen en het einddoel van het traject.

In deze fase kan ook een gesprek plaatsvinden in het bijzijn van uw leidinggevende.

Fase 3: aan het werk (sessie 4 en 5)

De Sales Coach gaat met u aan de slag. U wordt begeleid bij de verkoopactiviteiten waar een hulpvraag over is ontstaan. Er kunnen allerlei vormen van coaching ingeschakeld worden, bijvoorbeeld coaching on-the-job waarbij de coach aanwezig is tijdens uw interne en/of externe verkoopgesprekken. Daarbij kunnen we gebruik maken bij de interne gesprekken van video-opnames en een eventuele trainingsacteur. U krijgt feedback van de coach en tips om de volgende acquisitiegesprekken nog succesvoller te laten verlopen. Naast uw persoonlijk actieplan krijgt u ook een praktijkopdracht mee van de coach.

Vervolgens gaat u zelfstandig een aantal weken aan de slag en heeft u per skype of telefoon minimaal één keer per week contact met uw coach. We monitoren het persoonlijk actieplan/proces nieuwe gedrag nauwkeurig.

Fase 4: tussentijdse evaluatie (sessie 6)

Tijdens deze evaluatiesessie wordt besproken of de tussentijdse doelen zijn behaald en eventueel wordt het einddoel naar boven of beneden bijgesteld. We bespreken concreet wat u wilt bereiken en binnen welke tijdspanne. We helpen u bij het opstellen van een helder vervolgplan van aanpak.

Fase 5: aan het werk- vervolg (sessie 7)

U gaat zelfstandig verder met uw (nieuwe) einddoel. Dit monitoren controleren we door contact te houden per telefoon of skype. Na een aantal weken zal de coach opnieuw aanwezig zijn tijdens uw sales activiteiten om uw voortgang te monitoren en u eventueel van nieuwe feedback te voorzien.

Eind: borging (sessie 8)

Eindgesprek. We hebben u op weg geholpen naar een continue verbetering van uw sales kwaliteiten. We reiken handvatten aan zodat u zich daadwerkelijk blijft ontwikkelen op commercieel gebied. Dit gesprek kan eventueel plaatsvinden in aanwezigheid van uw leidinggevende.

Gemiddeld genomen gaan we uit van acht sessies. Afhankelijk van de strekking van de hulpvraag, kan het zijn dat er minder of meer sessies nodig zijn, maar er geldt altijd een maximum van tien.

Wil je meer weten over deze persoonlijke salestraining op maat? Meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717