Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
6 jaren ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Heeft u ook zo’n Sales Topper op uw wensenlijstje?

Heeft u ook zo’n Sales Topper op uw wensenlijstje?

Ter versterking van het salesteam van organisatie X zoeken wij een ‘ Ervaren Sales Topper ’. Deze persoon moet beschikken over een aantal competenties. Welke competities zijn belangrijk?

  • Markt- en resultaatgericht
  • Representatieve, externe vertegenwoordiging van het bedrijf
  • Creativiteit, innovatief denken en ondernemen
  • Inlevingsvermogen
  • Analytisch vermogen
  • Overtuigingskracht en gericht op het bouwen van duurzame relatie

Beschikt u over deze competenties? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk directeur. Met deze voorbeeldvacature willen wij aangeven dat de beste verkoper vaak, zonder zich dit te beseffen, schuilt in de directeur.

Want wie kent het bedrijf nou beter dan u? U weet wat u met uw bedrijf de komende jaren wilt bereiken. Ook houdt u zich bezig met de ontwikkelingen op de markt en wilt u op deze ontwikkelingen inspelen.

Het is dan ook doodzonde dat directeuren zich vaak te veel richten op interne zaken, terwijl zijzelf uitermate goed in staat zijn om new business te genereren. Het zal u verbazen dat het u gemakkelijker af zal gaan dan u denkt.

Voorsprong door functietitel

Wellicht heeft u het wel eens gemerkt. Collega directeuren zijn vaak sneller geneigd om een afspraak met u te maken, zodat u samen een gesprek op niveau kunt voeren. Het is dan ook een gegeven dat beslissers eerder in gesprek willen gaan met een andere beslisser. Uw titel geeft u direct een voorsprong en geeft de potentiële klant vertrouwen.

New business genereren, hoe doe ik dat?

Er zijn veel manieren om als directeur new business te generen. Denk bijvoorbeeld eens aan die stapel visitekaartjes waar u nog niets mee gedaan heeft. Of de nieuwe contacten die u via LinkedIn opgedaan heeft. Het kan geen kwaad eens per week een paar van deze nieuwe contacten op te bellen voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Van oud naar nieuw

New business betekent niet alleen nieuwe opdrachten bij nieuwe klanten. Denkt u eens aan de top twintig van uw bestaande klanten. Van hoeveel van deze klanten heeft u de beslissers wel eens ontmoet? Wanneer dit er weinig zijn biedt dit u de kans om de telefoon te pakken voor het maken van een afspraak. U doet immers al geruime tijd zaken en het is wel eens tijd dat u elkaar ontmoet. De kans is groot dat de beslisser direct zijn agenda erbij pakt.

Intern uitbesteden

Heeft u geen tijd om de afspraken zelf te maken? Geen probleem. U kunt dit ook uitbesteden aan een accountmanager. Geef hem een lijst met potentiële en bestaande klanten, laat hem de contacten bellen en de afspraken in uw agenda inplannen. De opvolging doet u vervolgens zelf.

Extern uitbesteden

Ook kunt u ervoor kiezen om de opdracht uit te besteden aan een telemarketingbureau. Wij voeren dagelijks dergelijke opdrachten uit en maken kwalitatieve afspraken voor directeuren. Ook wij merken dat het noemen van de directeur direct vertrouwen wekt en we gemakkelijker worden doorverbonden naar de desbetreffende beslisser.

Wij zorgen voor de afspraken. En de directeuren? Zij doen waar zij goed in zijn en zorgen ervoor dat de afspraken succesvol zijn, want aan tafel blijven zij de beste verkopers van hun eigen bedrijf.

Meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717