Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
5 jaren ago · by · Reacties uitgeschakeld voor De stoute schoenen

De stoute schoenen

Onlangs hebben we het zelf ervaren. “Sorry, de tender is al gesloten. Er zijn al voldoende aanmeldingen binnen en hieruit gaan wij een keuze maken”. Dit antwoord is op twee manieren te benaderen. Helaas, ze zitten al vol. We gaan weer verder zoeken. Of, jammer; kijken of ik toch nog een kans kan maken om de opdracht binnen te halen.

Nieuwe poging

Nee, sorry, was het antwoord na de eerste keer bellen. Helaas! Eens denken of er nog een andere mogelijkheid is. Ah, daar zie ik nog een paar stoute schoenen staan in mijn kast. Ik heb de schoenen aangetrokken en nogmaals een poging gewaagd. Ik begrijp dat dit op het randje is, maar wie niet waagt wie niet wint.

Leuke, brutaliteit

“Sorry, dat ik u nog een keer bel. Ik heb toch het gevoel dat u spijt krijgt als u ons niet mee laat doen aan de tender. De keuze is natuurlijk aan u. En ik begrijp het volkomen als u ons de kans niet schenkt. Toch zouden we dolgraag een poging wagen.” De dame aan de andere kant van de lijn: “Uw doorzettingsvermogen spreekt mij erg aan. En zeker de, op een leuke manier, brutaliteit. Deze aanpak past goed binnen ons bedrijf. Ik geef jullie een kans, maar verwacht er niet teveel van. De andere kandidaten hebben inmiddels wel een streepje voor.”

Geluk dwing je af

Hoe zorg je dan toch dat je opvalt? In ieder geval niet met de gedachte dat het toch niet gaat lukken. Verzamel al je energie en daadkracht. Go for it! Als je het toch doet, doe het dan goed. Verdiep je in het bedrijf. Laat duidelijk zien waarom ze niet om je heen kunnen. Met de juist tone of voice. Een proposol om je vingers bij af te likken. Met volle aandacht en mooi opgemaakt. En tot slot niet even mailen, maar persoonlijk overhandigen. Uiteindelijk is dit doorslaggevend geweest. De opdracht is binnengehaald. En dan voel je je echt trots! Ik begrijp dat hier een beetje geluk bij nodig is. Maar zou jij nog een keer gebeld hebben?

Heb je nog vragen? Bel ons gerust! Meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717