Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
4 jaren ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Champagne en Oliebollen. Vreemde combinatie of ijzersterk aanvullende partners?

Champagne en Oliebollen. Vreemde combinatie of ijzersterk aanvullende partners?

Heb je de afgelopen dagen ook zo genoten van de oliebollen en champagne? Heb je je weleens afgevraagd hoe het komt dat deze, op het eerste oog bijzondere combi, zo gretig aftrek vindt op oudjaars- en nieuwjaarsdag. Het samen nuttigen van deze twee heerlijkheden versterkt beider effect. Aardbeien met zwarte peper en balsamico azijn is ook een voorbeeld van een combinatie waarvan je in eerste instantie niet verwacht dat het iets wordt, of iets aan elkaar toevoegt.

Unieke combinaties die elkaar aanvullen

Toch is niets minder waar. Het zijn unieke smaakcombinaties, met een verrassende uitkomst. Beide smaken vullen elkaar uitstekend aan. De soms toch wat vettige, zware en melige oliebol, wordt door de toevoeging van de bubbels uit het glas opeens licht verteerbaar. Andersom stijgt champagne soms wel erg snel naar het hoofd. Dat gaan de oliebollen dan weer uitstekend tegen…

Het creëren van synergie in zakenrelaties

Beide ‘delen’ doen iets met de ander. Hoewel onverwacht, hebben ze een positief en versterkend effect. Door de smaken bij elkaar te brengen krijg je nieuwe ervaringen en openbaren zich nieuwe mogelijkheden.
Ditzelfde effect doet zich evengoed voor in zakenrelaties waarbij de dingen anders zijn dan in eerste instantie werd vermoed. Lang niet alles is zoals het lijkt! Twee op het oog uiteenlopende bedrijven, creëren synergie. Ze versterken elkaar, samen hebben ze meer scoop.

Gunfactor van immens belang

Misschien hoor je iemand iets zeggen in een gesprek, waar je jezelf niet direct aan kunt koppelen. Maar wat nu als een andere zakenrelatie er wel iets mee zou kunnen? Elkaar contacten en projecten gunnen, werkt versterkend. Het kunnen koppelen van wat je hoort van de ene partij, aan wat je eens heeft opgevangen van wat een andere partij doet, zal jouw eigen positie uiteindelijk verstevigen. Het is aan jou de mogelijke verbanden te leren zien en ogenschijnlijk onmogelijke zaken bij elkaar te brengen.

Welke gekke combinaties maak jij in 2019?

Onduidelijke situaties kunnen verwarring scheppen, maar bieden ook kansen. Houd in 2019 jouw oren en ogen gespitst op gekke combinaties. Wie weet wat voor koppelingen je kunt maken en welk voordeel dat uiteindelijk zal opleveren.

Sales Plus wenst iedereen een geïnspireerd en commercieel zeer succesvol 2019 toe. Met goed gevulde agenda, vele nieuwe waardevolle contacten, klanten en opdrachtgevers. Ons team zal alles uit de kast halen om zoveel mogelijk nieuwe deuren te openen en waardevolle contacten te leggen, zodat jij ‘warm’ aan tafel kunt zitten. Samen met onze klanten zorgen we dat deze kwalitatief goede leads ook werkelijk ‘verzilverd’ kunnen worden tot een langdurige relatie.

Wil je ook in 2019 ‘warm’ aan tafel zitten, neem contact met ons op voor een afspraak!

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717