Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
6 jaren ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Al 12,5 jaar een samenwerking om trots op te zijn

Al 12,5 jaar een samenwerking om trots op te zijn

12,5 jaar geleden, het ontstaan van Sales Plus. Daniëlle, eigenaar van het ambitieuze bedrijf vertelt er graag meer over: “In die tijd had ik meerdere dromen. Door een gouden tip ben ik uiteindelijk gaan doen, wat ik nu doe.

Waardevol advies

Dit waardevolle advies kwam destijds van de oprichter van Intramed. Uiteindelijk een klant van het eerste uur. Je kan wel stellen dat Intramed aan de wieg heeft gestaan bij het ontstaan van Sales Plus. Intramed heeft Sales Plus de laatste jaren letterlijk zien (op)groeien en is daar een belangrijk onderdeel in geweest. Andersom is dat gelukkig niet anders.”

De eerste opdracht

Kort na de oprichting van Sales Plus, is Intramed klant bij ons geworden. Intramed levert solide en betrouwbare software aan diverse paramedische beroepsgroepen. Intramed helpt de zorgverlener bij de dagelijkse taken, het stroomlijnen van het administratieve proces en beroepsinhoudelijke zaken, als het zorgdossier. “Het betekende mijn eerste grote klant, een flinke opdracht. Een opdracht die ik niet alleen aan kon, waardoor ik direct extra mensen nodig had. We hebben de opdracht met beide handen aangegrepen en naar volle tevredenheid van Intramed gerealiseerd. De basis voor een prachtige samenwerking van inmiddels al 12,5 jaar, vertelt een enthousiaste Daniëlle.

Van detachering tot vaste dienst

“Er ontstond een goed contact. Door het innovatieve karakter van het softwarepakket van Intramed, was er behoefte aan uitbreiding van sales capaciteiten. Mensen die actief de doelgroep van/voor Intramed benaderen. Samen met Intramed hebben wij gekozen om voor deze opdracht een geschikte kandidaat te werven. Monique is het geworden, zij is een jaar lang via Sales Plus gedetacheerd bij Intramed. Monique is daar uiteindelijk in vast dienstverband aan de slag gegaan. Tot op de dag van vandaag is ze er nog werkzaam. Het bedrijf groeit gestaag door, waardoor onze diensten nog wekelijks worden afgenomen. De toegevoegde waarde die wij leveren is nog steeds van toepassing. Een fijn gevoel.”

De werkzaamheden van Sales Plus

“De afgelopen jaren hebben we veel uiteenlopende zaken gedaan voor Intramed, zoals het vullen van agenda’s voor de buitendienst, zorgen voor deelnemers aan ronde tafel sessies door het land, proefpakketten omzetten naar vaste klanten, het trainen van de helpdesk, coachingsgesprekken voor de afdeling verkoop, zorgen voor nieuwe klanten in verschillende doelgroepen van de paramedische sector. Structurele werkzaamheden die bijdragen aan het succes van Intramed.”

Doen waar je goed in bent

“Intramed richt zich met haar software op de paramedische sector en heeft een groot marktaandeel onder de fysiotherapeuten. Het product is fantastisch, het bedrijf Intramed is krachtig en ze leveren met hun software een kwalitatief product. Ik sta volledig achter het product. De sector is niet echt commercieel. Een commerciële, gladde benadering werkt dus averechts. Oprecht verder helpen, dat is wat we willen. Fysiotherapeuten en andere therapeuten ontzorgen, zodat zij zich kunnen bezighouden met het belangrijkste; mensen helpen. Zo doet iedereen waar die goed in is.”

Op naar nog 12,5 jaar!

Onze collega Barbara, al 10 jaar werkzaam bij Sales Plus, is vanaf het eerste moment nauw betrokken bij de samenwerking met Intramed. “Het is voor onze klanten fijn dat ze langdurige relaties kunnen opbouwen met een vast contactpersoon. Intramed is de afgelopen jaren ook sterk gegroeid. Een groei waar Sales Plus mede verantwoordelijk voor is. Dat maakt me trots. Intramed zorgt er weer voor dat wij zelf kunnen groeien. Een schot in de roos, vanaf de eerste dag. Zo kun je het wel noemen. Ik teken ervoor als we nog 12,5 jaar zo door kunnen gaan!”

 

 

Dick Hartog van Intramed vertelt:

Uiteraard zijn we benieuwd hoe Intramed de afgelopen 12,5 jaar ervaren heeft. Dick, al ruim 10 jaar werkzaam binnen Intramed aan het woord: “Zoals Daniëlle heeft aangegeven werken we al geruime tijd met elkaar. Sales Plus voert diverse werkzaamheden voor ons uit. Sales Plus is ons outbound callcenter en fungeert als verlengstuk van onze verkoopafdeling. Zij leggen actief contact met potentiële klanten, zorgen voor afspraken met onze accountmanagers en benaderen onze diverse klantgroepen.”

Meerwaarde van Sales Plus

“De meerwaarde is dat zij concreet de agenda’s vullen voor ons. Ook ondersteunen ze ons bij marketingacties, waardoor de succesratio verhoogt. Potentiële klanten worden door Sales Plus (na)gebeld, informeert hen en schrijft hen, bij twijfel, in voor onze online demo’s. Zo helpt Sales Plus ons in het verkoopproces en, wellicht nog belangrijker, een klant in haar koopproces”

Werken vanuit onze filosofie

“Het prettige aan Sales Plus is dat zij echt vanuit onze filosofie klanten benaderen. Geen vlotte babbels, geen opdringerige verkoop, maar inspelen op de behoefte van klanten. Onze filosofie is klanten de ruimte geven een beslissing te nemen. Een beslissing die ze niet opgedrongen moeten krijgen. Sales Plus gaat daar in mee. Dankzij het inlevingsvermogen heeft Sales Plus onze cultuur eigen gemaakt en past deze toe in de benadering van klanten.”

Meebewegen met de markt

“Door de jaren heen verandert er veel. Naast de ervaring en het inlevingsvermogen is een bijkomend voordeel dat Sales Plus zich goed verdiept in de markt. Zij kennen de markt en bewegen mee met de markt. Daardoor kunnen ze écht vanuit de klant het gesprek aan gaan. Sales Plus heeft bij ons inpandig gezeten. Door de groei van beide bedrijven was dit niet meer mogelijk. Toch blijven de lijnen kort. Sales Plus is uitstekend benaderbaar en flexibel.”

Periodieke leveranciersbeoordeling

“Wij beoordelen onze leveranciers periodiek aan de hand van 12 vragen. Door deze vragen word je weer bewust van de prettige samenwerking. Sales Plus scoort altijd goed. Ook de commerciële resultaten zijn goed. Ik geloof zeker dat het werkt. Het is ook simpel. Ik geef ze bijvoorbeeld 50 potentiële klanten. 3 daarvan worden vaste klant. Wat leveren die drie klanten op? En wat waren de kosten van Sales Plus? Zo eenvoudig is het.”

Welk cijfer geef je Sales Plus?

“Een zeer goede beoordeling. Ik geef ze een dikke 8. Waarom geen 10? Ik geef niemand een 10. Ook mezelf niet. Er is altijd ruimte voor verbetering. Als je over al die jaren een gemiddeld cijfer van een 8 krijgt, dan mag je trots zijn. Een 8 is in mijn ogen een top cijfer.”

Wil je verder nog iets kwijt?

“Het vertrouwen in Sales Plus is groot. Ik heb intern een cursus georganiseerd, door Sales Plus, voor mijn verkoopteam. Het enthousiasme was enorm. Een zeer nuttige, leerzame training die ons verder geholpen heeft. We versterken elkaar en ik geloof er zeker in dat dit in de toekomst niet zal veranderen. Op naar nog 12,5 mooie jaren!”

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717