Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
6 jaren ago · by · Reacties uitgeschakeld voor 6 goede voornemens voor meer klanten in 2017!

6 goede voornemens voor meer klanten in 2017!

80% van de Nederlanders heeft één of meerdere goede voornemens. Het overgrote deel, ruim 80%, zegt dit voornemen ook daadwerkelijk succesvol te kunnen doorvoeren. Maar, wat blijkt uit onderzoek van de ING-bank, slechts 17% slaagt ook daadwerkelijk.

1. Meer klanten in 2017

We zijn de laatste jaren steeds meer met onszelf bezig: stoppen met roken, afvallen, meer sporten, zelfontwikkeling, mindfulness. Mooie voornemens, maar op het individu gericht. Wij geven je graag een aantal voornemens, op het werk gericht. We geven je 6 goede voornemens voor meer klanten in 2017!

1. Beter luisteren

Snelle praatjes en vlotte babbels. Een veel voorkomend vooroordeel over verkopers. En soms klopt dat wel. Veel belangrijker is goed kunnen luisteren. Mensen vinden het fijn als je naar ze luistert. Door goed te luisteren kun je belangrijke signalen herkennen, dáárop anticiperen en zorgen dat je een zinvolle afspraak kunt inplannen. En als we toch met zelfontwikkeling bezig zijn: zolang je praat, vertel je dingen die je al weet. Zolang je luistert, kun je nieuwe dingen leren.

2. Lead Nurturing

Een salesproces kent vele contactmomenten. 80% van de sales wordt gemaakt tussen het vijfde tot twaalfde contact. Door potentiële klanten stapsgewijs te voorzien van informatie kunnen ze enthousiast raken voor een volgende stap. We noemen dit Lead Nurturing. Aan de hand van de informatie die je hebt, de juiste communicatie op de persoon afstemmen. Zo wek je interesse, zonder iets geforceerd te willen verkopen. Probeer dus niet snel iets te verkopen, neem er de tijd voor.

3. Staan of actief zitten

Een voornemen wat jaarlijks in de top 3 terugkomt is meer bewegen/sporten. Ga staan, of actief zitten, wanneer je aan het bellen bent. Je verandert hierdoor je passieve houding, naar een actieve houding. Gesprekken worden levendiger, actiever en zinvoller. Dit merkt de persoon aan de andere kant van de lijn ook. Smile when you dial! 

4. Meer bellen

Het zou een uitspraak van Johan Cruijff kunnen zijn. Het is namelijk nogal logisch. Hoe meer je belt, hoe groter de kans op een succesvol resultaat. Een beetje vergelijkbaar met: zo lang je niet schiet, kun je niet scoren. Daarnaast doe je ook nog eens meer ervaring op en leer je ervan. Gun jezelf de tijd om je doelgroep te bereiken. Heb je geen tijd, of is het simpelweg niet jouw ding? Vraag ons gerust. Wij zijn namelijk wel doelgericht en schieten graag raak.

5. Positief blijven

De kracht van enthousiasme is enorm. De andere kant van de lijn hoort meteen wanneer iemand positief is, of juist wat minder positief. Geloof in je product, geloof in je verhaal en geloof ook dat de prospect meer informatie wil ontvangen. En ook als je vaak “nee” te horen krijgt, blijf positief. Wellicht is de volgende die je belt een schot in de roos en beleef je er nog jarenlang plezier aan.

6. Jezelf belonen

Is je voornemen gelukt? Meer klanten gebeld, met een beter resultaat? Super, maar vergeet jezelf niet te belonen. Neem een dagje vrij, koop die leuke winterjas, maak een mooie wandeling, of duik even de sauna in. Het mag, je hebt het verdiend! Kom je toch niet aan je voornemen toe om meer te bellen, of lukt het je niet om prospects over de streep te trekken? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn ervan overtuigd dat het ons lukt. Op een mooi 2017!

We horen graag van je!

Meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717