Neem contact met ons op

085 40 15 717

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Whitepaper aanvragen

Vul je gegevens in

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Maak een keuze uit onze whitepapers

Aan tafel bij de prospect

Winstgevende acquisitie: 10 tips!

Whitepaper marketing

Zodra je het whitepaper hebt aangevraagd kom je op een overzichtspagina waar je de verschillende whitepapers direct kunt downloaden door op de link te klikken. Veel leesplezier!

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
3 jaar ago · by · Reacties uitgeschakeld voor 10 tekenen dat u bij uw leest moet blijven

10 tekenen dat u bij uw leest moet blijven

Schoenmaker blijf bij uw leest. Of: ondernemer. U weet waar uw kracht ligt, daarom bent u ook een bedrijf gestart. U doet waar u goed in bent en heeft medewerkers in dienst die dat ook zijn. Telefonische acquisitie is dan een ondergeschoven kindje. Wellicht loopt u tegen onderstaande punten aan. Herkenbaar?

1. U heeft geen ruimte voor een salesafdeling

Stel u heeft een eenmanszaak, een paar medewerkers in dienst of een MKB. U begint klein en groeit maar u heeft niet voldoende mankracht en ruimte voor een salesafdeling. U en uw mensen zijn hard aan het werk met vakgerichte werkzaamheden.

2. U bent niet goed in uzelf aanprijzen

Wellicht vindt u het lastig om van uzelf te zeggen waarom u de partij bent om mee in zee te gaan. Zeker wanneer u dat meerdere malen telefonisch moet uitleggen.

3. U heeft geen tijd voor koude acquisitie

Wanneer u bezig bent met uw bedrijfsvoering, veel afspraken heeft staan en bestaande klanten tevreden houdt, schiet telefonische acquisitie er snel bij in.

4. U raakt gedemotiveerd van alle nee-geen-interesse’s

In uw zoektocht naar nieuwe, passende klanten zult u tegen een paar nee’s aanlopen. Als u een dag uittrekt voor telefonische acquisitie merkt u dat u het gesprek niet meer positief kunt starten.

5. U heeft behoefte aan medewerkers met een frisse blik

Als u al een tijd op dezelfde manier werkt, heeft u wellicht minder oog voor nieuwe mogelijkheden of werkwijzen. U ziet niet meer waar kansen liggen bij nieuwe doelgroepen voor uw bedrijf.

6. U wilt kosten besparen op personeel

Wanneer u behoefte heeft aan iemand die een salesfunctie vervult binnen uw bedrijf komt u er wellicht achter dat hier geen budget voor is. U probeert salestaken onder te brengen bij uw huidige personeel terwijl dit niet hun vakgebied is.

7. U zit in een competitieve markt

In markten waar veel concurrentie gaande is, wilt u er alles aan doen om boven het maaiveld uit te komen. Maar lukt het om nieuwe klanten op uw producten of diensten te attenderen wanneer sales niet uw sterkste kant is?

8. Uw salesprocessen kunnen effectiever

Verliest u het overzicht binnen uw salesactiviteiten? Lopen er veel zaken door elkaar? Heeft u geen tijd om u te focussen op het proces dat een nieuwe klant met zich meebrengt? Dan kan uw salesproces effectiever.

9. U wilt nieuwe klantgroepen aanspreken

Wanneer u merkt dat omzet uit bepaalde klantgroepen terugloopt wilt u wellicht andere markten proberen. Of u wilt uitbreiden en uw klantportfolio over meerdere branches verdelen. Daar is wel sales voor nodig.

10. U heeft onvoldoende tijd om u in prospects te verdiepen

Zoals wij vaak zeggen: sales draait om meer dan alleen verkopen. U moet zich verdiepen in mogelijke nieuwe klanten, kijken wat er in de branche leeft, ontdekken waar ze voordeel bij kunnen hebben. Maar lukt het om hier tijd voor te maken met al uw werkzaamheden?

Wat nu?

Blijf doen waar u goed in bent, dan doen wij dat ook. Sales Plus neemt graag uw salesactiviteiten uit handen. Onze zeer ervaren medewerkers zetten zich in om de telefonische acquisitie voor uw bedrijf te laten resulteren in succesvolle gesprekken. Zo komt u zorgeloos aan tafel!

Meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV

Stationsplein 45 | Unit A4.002
3013 AK Rotterdam
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717