Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

techniek

A. van der Hulst Lasbedrijf

Koude acquisitie is een vak apart, je moet het kunnen èn leuk vinden. Bij ons op kantoor bleek er eigenlijk niemand geschikt voor, dus waren we genoodzaakt een oplossing te zoeken.

Bekijk de website van A. van der Hulst Lasbedrijf

Werkwijze en aanpak zijn uniek

We besloten op zoek te gaan naar een bureau waaraan wij onze acquisitie konden uitbesteden en kwamen uit bij Sales Plus. De manier van werken en de aanpak van Sales Plus zijn uniek. Een paar dingen vallen daarbij specifiek op. Ten eerste de manier van het verdiepen in ons bedrijf, in wie we zijn en wat we doen. Hiervoor heeft het team een halve dag bij ons meegelopen. Ten tweede spreekt het ons aan dat Sales Plus met medewerkers werkt op hbo-niveau. Ten derde bellen ze niet uit eigen naam, maar ze spreken met prospects alsof ze collega’s van ons zijn. Deze persoonlijk werkwijze past bij ons. Op afspraken horen we ook nooit negatieve reacties op deze manier van telefonisch werven en contact leggen.

Aan de telefoon is diepgaande technische kennis niet nodig

Ik was van tevoren niet bang voor gebrek aan technische kennis. Ik vertrouwde op de ervaring die Sales Plus al had opgedaan tijdens het werven voor andere technische bedrijven. Het team pikte ook zonder moeite de dingen op waar wij goed in zijn en wat wij kunnen. Diepgaande technische kennis is bij het eerste contact niet noodzakelijk. Het gaat er eerst om de ingang te creëren, het contact te leggen en aanknopingspunten bloot te leggen. Dit vergt specifieke verkoopkennis, geen technische achtergrond. De technische details worden besproken door de werkvoorbereider die naar de afspraak gaat.

Contacten ‘warm’ houden

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Sales Plus, wat het ons oplevert aan nieuwe klanten en het opbouwen van naamsbekendheid. De afspraken worden met de juiste prospects en met de juiste aanknopingspunten en behoeften gemaakt. Het sluit aan op onze specifieke technische diensten en producten. Het duurt soms lang voordat er na het eerste positieve contact een daadwerkelijke offerte wordt aangevraagd. Het is dus belangrijk om na die eerste contacten de prospect ‘warm’ te houden. Gelukkig is dat ook iets dat Sales Plus zonder enig probleem voor ons oppakt. Alle contacten staan in het CRM-systeem en komen automatisch op de gewenste dag naar voren om teruggebeld te worden. Zo is de kans klein dat we mogelijke opdrachten mislopen.

Artikel vakblad Metaal & Techniek “Koude acquisitie heeft ons klanten opgeleverd”

Geniaal in staal, luidt de slogan van A. van der Hulst B.V. in Heerde. Het bedrijf is specialist in beweegbare vloeren voor vrachtwagens en toont zichzelf ook beweeglijk met de nieuwe directeur Anne van der Hulst (27) aan het roer. Van pure staalspecialist wil het bedrijf verbreden naar ook RVS en robots moeten handjes gaan vervangen. “Ik merk dat de jeugd het geduld niet heeft de hele dag hetzelfde te doen.”

Lees hier het gehele artikel

Zorgeloos aan tafel

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!