Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Consultancy

Amplio Consultants

"Acquisitie zien wij echt als een vak en laten het daarom aan de experts over.”
Wij besteden veel tijd aan onze opdrachten en het onderhouden van onze bestaande relaties. Daardoor hebben we niet altijd voldoende tijd en gelegenheid om ons bezig te houden met acquisitie."

Amplio Consultants

Zij begrijpen onze dienstverlening

"We besteden daarom een deel van onze acquisitie uit aan Sales Plus en zijn er zeer tevreden over. Dit komt door het hoge niveau van de medewerkers. Zij begrijpen onze dienstverlening, hoe onze mensen zijn en hoe wij werken. Sales Plus is goed in staat om met verschillende gesprekspartners op ieder niveau te communiceren en sluit prima aan bij de wijze waarop wij ons in de markt willen neerzetten.

Naast het maken van plannen zijn wij sterk in pragmatische en praktische zaken, iets neerzetten waar een organisatie mee verder kan. Sales Plus kan dit heel goed aan potentiële opdrachtgevers overbrengen."

In materie verdiepen

"De laatste tijd heeft Sales Plus voornamelijk geworven voor onze discipline Subsidies. Wij hebben een nieuwe dienstverlening ontwikkeld die we met extra inspanning en in een korte periode in de markt willen zetten. Daarbij schakelen we Sales Plus in. Het is opvallend hoe goed de medewerkers van Sales Plus zich voorbereiden. Ze verdiepen zich in de materie. Ze beginnen niet zomaar te bellen, integendeel. Voordat een bedrijf wordt gebeld, worden gegevens verzameld (meestal via internet) ter voorbereiding op ieder gesprek. Zo kan worden ingezoomd op de ontwikkelingen van het bedrijf en de manier waarop de dienstverlening van Amplio daarop aansluit.

Het grappige is dat ik in de werkwijze en technieken heel sterk terugvind hoe ik het zelf doe. De Sales Plus manier is echt een verlengstuk van onze eigen aanpak."

Zorgeloos aan tafel

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!