Neem contact met ons op

085 40 15 717

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Whitepaper aanvragen

Vul je gegevens in

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Maak een keuze uit onze whitepapers

Aan tafel bij de prospect

Winstgevende acquisitie: 10 tips!

Whitepaper marketing

Zodra je het whitepaper hebt aangevraagd kom je op een overzichtspagina waar je de verschillende whitepapers direct kunt downloaden door op de link te klikken. Veel leesplezier!

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
2 jaar ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Acquisitie

Acquisitie

Om een bedrijf draaiende te houden zijn klanten nodig en die klanten komen alleen als een bedrijf zich pro-actief naar hen opstelt. Bij de telefoon wachten tot er klanten bellen die interesse hebben in jouw producten of diensten kan niet meer.

Acquisitie op de goede manier

Er zijn tal van mogelijkheden voor acquisitie. Bij Sales plus zijn we sterk op het gebied van telefonische acquisitie. Telefonische acquisitie is een ‘ouderwetse’ manier van klantenwerving maar tot op de dag van vandaag blijkt het altijd nog zeer effectief. Het probleem van veel bedrijven is echter dat zij niet weten hoe zij hun potentiële klanten het beste kunnen benaderen om een afspraak met hen te maken. Of het nu gaat om warme of koude acquisitie: Sales Plus weet wat ze doet.

De juiste telefonische acquisitie

Sales Plus draait inmiddels al heel wat jaren mee, we weten dus heel goed wat we wel en niet moeten doen. Waarom telefonische acquisitie van Sales Plus wél werkt: Verdieping in het bedrijf en hun doelgroep: Sales Plus zal jouw bedrijf en jouw potentiële klanten leren kennen door samen een voorbereidingstraject aan te gaan. Dit kost tijd, maar levert wel resultaat op.

Een goed gesprek

Oprechte interesse tijdens gesprekken: zodra iemand zijn of haar eerste paar zinnen aan de telefoon gezegd heeft weet je gelijk of de interesse oprecht is of puur gericht op het scoren van een afspraak. Sales Plus gaat niet voor het scoren van afspraken, maar focust zich op een goed gesprek met de bedrijven die echt geïnteresseerd zijn.

Geen belscript 

Gebruik nooit een belscript: bij Sales Plus gebruiken we absoluut geen blaadje waar we onze vragen van af lezen, we spelen in op antwoorden en vragen van onze gesprekspartners en brengen zo een inhoudelijk goed gesprek op gang.

Geen enkel bedrijf is overal goed in

Om een goed gesprek te voeren met iemand die je niet kent, moet je van goede huize komen en daar komt best wat bij kijken. Deze kwaliteiten heeft niet ieder bedrijf in huis en daarom zullen veel bedrijven er vaak voor kiezen om niet aan telefonische acquisitie te doen. Dit is wat Sales Plus betreft een gemiste kans. Wij zijn ons ervan bewust dat geen enkel bedrijf álles goed kan doen, dus waarom zou je het proberen? Als jij je focust op hetgeen waar je goed in bent, zal je binnen zeer korte tijd veel praktischer en efficiënter kunnen werken.

Vragen over acquisitie en telefonische acquisitie?

Heeft u vragen over de telefonische acquisitie bij Sales Plus? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 085 40 15 717 of mail ons.

 

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV

Stationsplein 45 | Unit A4.002
3013 AK Rotterdam
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717