Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Acquisitie klanten werven

Kom in contact

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan!

Acquisitie klanten werven

Zo’n persoon die goed is in social media
(en een geweldig profiel heeft waar menig klant zich mee kan associëren)
LinkedIn in de vingers heeft
(waardoor een waardevol netwerk opgebouwd en beheerd wordt)
Events organiseert
(zodat klanten verbonden worden met het bedrijf)
Relatiemanagement beheerst
(waardoor elke klant en prospect op tijd aandacht krijgt),
Een echte hunter is
(die door deuren gaat en altijd weet wanneer het juiste moment is om contact op te nemen)
Door elke telefonische barrière komt
(omdat je geen namen meer hebt van potentiële klanten?)
Zijn klantcontact kan uitbouwen tot een duurzame relatie
(waardoor jouw klant jouw ambassadeur wordt]

Pro-actief de markt bewerken
Om een bedrijf draaiende te houden zijn klanten nodig. Die klanten komen niet vanzelf. Daar moet je je als bedrijf proactief voor opstellen. Bij de telefoon wachten tot er klanten bellen die interesse hebben in jouw product of dienst kan niet meer. Het probleem van veel bedrijven is echter dat zij niet weten hoe zij hun potentiële klanten zo goed mogelijk kunnen benaderen om een afspraak met hen te maken. Wij weten dat wel!

Jarenlange commerciële ervaring
Ben je op zoek naar een telemarketingbureau dat op hoog niveau werkt? Sales Plus werkt uitsluitend met professionals 40+ met HBO werk- en denkniveau en jarenlange sales ervaring. Wij hebben stuk voor stuk bewust voor dit vak gekozen. Van een ijskoud contact weten wij een warm contact te maken. Telemarketing zit in ons DNA, wij helpen je graag bij het werven van nieuwe droomklanten.

Geen script

Wij benaderen de mark, zoals jij dat zou doen. Vanuit jouw bedrijf en met dezelfde passie. Uiteraard bereiden wij ons eerst grondig voor op jouw product of dienst en combineren dat met onze kennis van jouw markt. Door met verschillende gesprekstechnieken (de juiste vragen stellen) en het (actief) luisteren voeren wij op een natuurlijke manier een inhoudelijk gesprek waardoor de diverse behoeften van de prospect achterhaald kunnen worden. Wij kunnen prima inschatten of er een goede match is waardoor we kunnen starten met het opbouwen van de waardevolle klantrelatie.

Geen belscript
Gebruik nooit een belscript: bij Sales Plus gebruiken we absoluut geen blaadje waar we onze vragen van af lezen, we spelen in op antwoorden en vragen van onze gesprekspartners en brengen zo een inhoudelijk goed gesprek op gang.

Geen enkel bedrijf is overal goed in
Om een goed gesprek te voeren met iemand die je niet kent, moet je van goede huize komen en daar komt best wat bij kijken. Deze kwaliteiten heeft niet ieder bedrijf in huis en daarom zullen veel bedrijven er vaak voor kiezen om niet aan telefonische acquisitie te doen. Dit is wat Sales Plus betreft een gemiste kans. Wij zijn ons ervan bewust dat geen enkel bedrijf álles goed kan doen, dus waarom zou je het proberen? Als jij je focust op hetgeen waar je goed in bent, zal je binnen zeer korte tijd veel praktischer en efficiënter kunnen werken.

Contactgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contact details

E-mail
sales@salesplus.nl

085 40 15 717