Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Acquisitie in Duitsland? Kein Problem!

Kom in contact

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan!

Acquisitie in Duitsland? Kein Problem!

Acquisitie in Duitsland uitvoeren? Geen probleem. Of heb je de eerste stappen genomen maar bleek het moeilijker dan verwacht met de juiste handelspartner in gesprek te komen? Met de kennis en ervaring die wij van Duitsland hebben opgedaan, zijn wij als geen ander in staat je in contact te brengen met de juiste gesprekspartner.

Verschillen in zakencultuur
Direct over de grens zijn er al grote verschillen tussen de Nederlandse en Duitse zakencultuur. Voor het leggen van contacten op de Duitse markt is het cruciaal zich makkelijk te kunnen verplaatsen in de gedachtegang, levensstijl en gewoonten van de handelspartner. Wij werken met medewerkers die woonachtig zijn in Duitsland en de Duitse taal op professioneel niveau beheersen. Zij zijn door hun ervaring en achtergrond goed bekend met de lokale (zaken)cultuur. Door hen in te zetten voor jouw Duitse acquisitieproject heb je direct een voorsprong.

Betrouwbaar, punctueel en deskundig

De Duitse Hoffelijkheid is voor hen een tweede natuur, maar ook zijn zij zich de meer subtiele verschillen tussen de zakelijke Noordelijke en meer flamboyante Zuidelijke regio’s bewust.

Het feit dat de Nederlander wordt gezien als betrouwbaar, punctueel en deskundig bevestigen wij in onze werkwijze en aanpak voor telefonische acquisitie.

Contactgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contact details

E-mail
sales@salesplus.nl

085 40 15 717