Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Overige

Presikhaaf schoolmeubelen

Presikhaaf Schoolmeubelen is ontwikkelaar, producent en leverancier van schoolinrichting. Alle activiteiten – van ontwerp tot advisering en van productie tot plaatsing en service – voert Presikhaaf Schoolmeubelen zelf uit, vanuit Arnhem. Klanten hebben behoefte aan ergonomisch verantwoorde meubels met een lange levensduur.

Bekijk de website van Presikhaaf schoolmeubelen

Gesprekken bijhouden

Het totaalbestand van scholen in Nederland is door Van Nes opgesplitst in acht rayons met elk een verkoopadviseur. De verkoopadviseur screent zijn deel van het adressenbestand alvorens het team van Sales Plus aan de slag gaat; de scholen die al klant zijn of waarmee al contact is, worden afgevinkt. Omdat schoolmeubilair gemiddeld twintig jaar meegaat, is het van belang de gespreksverslagen goed bij te houden. Zo wordt voorkomen dat scholen telkens weer gebeld worden terwijl de meubelen nog niet aan vervanging toe zijn.

De hulp ingeroepen van Sales Plus

Peter van Nes vertelt: “Ik ben via Iroko gedetacheerd bij Presikhaaf. Iroko maakt al jaren gebruik van de diensten van Sales Plus, naar volle tevredenheid. Omdat de verkoopadviseurs bij Presikhaaf zich te weinig konden focussen op koude acquisitie, heb ik de hulp ingeroepen van Sales Plus. Dankzij Sales Plus wordt er nu intensiever geacquireerd en is de inzet van mijn verkoopadviseurs veel gerichter.”

Het voelt nu al goed

“Sales Plus is nu exact een jaar voor ons aan het acquireren,” vertelt Van Nes, “en er zijn al 100 afspraken uit voortgevloeid. Zoals ik van Sales Plus gewend was, komen mijn mensen niet voor verrassingen te staan: de afspraken worden gemaakt met de juiste persoon binnen een school. De offertetrajecten bij scholen duren echter vrij lang. Vaak moet er goedkeuring komen vanuit een bestuur, een stichting en/of de gemeente. Daarom hebben we pas over enige tijd inzichtelijk hoeveel van deze 100 leads zijn verzilverd tot een getekende order, maar het voelt nu al goed.”

Onverminderd verder

“De teamleden van Sales Plus leven zich goed in, ze zijn echt onderdeel van ons bedrijf. De prospect merkt niet dat er iemand van een acquisitiebureau aan de andere kant van de lijn zit.” De samenwerking tussen Presikhaaf en Sales Plus verloopt op natuurlijke wijze en er wordt goed op elkaar afgestemd. Voorlopig gaan ze samen onverminderd verder.

Wil je ook zorgeloos aan tafel?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!