Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

techniek

Machinebouwers

Directeur M. Achine (fictieve naam) had vooraf weinig vertrouwen in koude acquisitie door een extern bureau. Bij een potentiële klant interesse opwekken zonder technisch inhoudelijk kennis, leek hem kansloos. Een pilot heeft hem over de streep getrokken.

32 nieuwe leads

“Het team van Sales Plus wist zonder problemen het eerste contact met de klant maken, waarna wij het konden overnemen. Met name de capaciteiten van het projectteam waren bewonderenswaardig; er zijn in totaal 32 leads behaald. Dat is meer dan wij zelf ooit bereikt hebben!”

Geslaagde pilot

“De afspraak was dat Sales Plus twee afspraken per week zou genereren. En dat is gelukt. Van het totaal van 32 leads blijven misschien hooguit drie klanten over, maar dan nog is het doel bereikt en verdient de investering in Sales Plus zich terug. Deze pilot is hoe dan ook geslaagd.”

De juiste chemie voelen

“We zijn nu alle leads aan het behandelen. Af en toe merken we dat niet met de juiste persoon binnen een bedrijf afspraken zijn gemaakt. Dat is jammer. Wellicht is Sales Plus door ons op het verkeerde been gezet. De pilot is hiermee ook een leermoment voor onszelf geweest. We voelen wel dat er een juiste chemie is met verschillende leads. Nu is het een kwestie van tijd. De meeste bestedingsbudgetten zijn namelijk pas eind januari bekend.”

Status van de klant in kaart brengen

“Wij zijn vol lof over Sales Plus. De acquisitie is wel voor verbetering vatbaar en daarvoor zullen wij zelf andere èn betere input moeten leveren. Verder willen we ook terugkoppeling naar Sales Plus gaan geven over de status van het contact. Daar kan Sales Plus op inhaken door eventueel nogmaals met de klant te bellen.”

Wil je ook zorgeloos aan tafel?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!