Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Techniek

Jean Heybroek

Jean Heybroek BV is exclusief importeur voor de Benelux van topkwaliteit veegmachines, schrobmachines en stofzuigers. Van retail en institutie tot zware industrie, voor iedere toepassing is er een geschikte reinigingsmachine in het assortiment.

Bekijk de website van Jean Heybroek

Getriggerd door kennis van zaken

In gesprek met Jurgen Albers, product manager bij Jean Heybroek, wordt meteen duidelijk dat hij in het begin niet veel vertrouwen had in het rendement van telefonische acquisitie. In het verleden waren trajecten met andere telemarketingbureaus ronduit teleurstellend te noemen. Zij beloofden gouden bergen, maar daar kwam niets van terecht. Toch werd Albers getriggerd door Sales Plus aangezien zij meer kennis van zaken beweren te hebben en volgens een heel eigen concept te werk gaan.

Randvoorwaarden

Omdat de branche van schoonmaakmachines heel veel potentiële klanten kent en de aanschaf van een schoonmaakmachine vaak laag op de prioriteitenlijst staat, is het verstandig alle manieren van marktbenadering in te zetten, ook koude acquisitie. Dus Sales Plus kreeg een kans…Wel met heel veel randvoorwaarden zoals een ondergrens voor de te maken investering, een bepaalde kwalificatie van de lead en de investering moest binnen een half jaar plaatsvinden.

Degelijke en correcte uitstraling

Het vertrouwen begon al te komen tijdens de training van het Sales Plus team op de werkvloer bij Jean Heybroek: geen studenten of jonge broekies, maar ervaren en geïnteresseerde medewerkers. Albers: “Van die snelle jongens moeten zich maar op andere markten richten.” Terwijl de reputatie van telemarketeers duidelijk zeer slecht is, is de uitstraling van Sales Plus juist degelijk en correct. De feedback van klanten over het contact met Sales Plus is ook altijd goed. Bij Jean Heybroek is er een selectie gemaakt van de doelgroepen en Sales Plus is aan de slag gegaan. Behalve met afspraken werd de database ook gevuld met bedrijfsinformatie over de wijze waarop er bij het betreffende bedrijf wordt schoongemaakt en zo mogelijk over het moment waarop de machines aan vervanging toe zijn.

Structureel opnemen in de verkoopstrategie

Sales Plus gelooft in haar formule en Albers is inmiddels overtuigd dat het concept inderdaad klopt. Hij is in de loop van de campagne ook anders gaan nadenken over marktbenadering. Hij ziet in dat het in zijn branche niet afdoende is om telefonisch te acquireren op projectbasis. Dit moet structureel opgenomen worden in de verkoopstrategie. En daarmee is Sales Plus een trouwe klant rijker!

Wil je ook zorgeloos aan tafel?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!