Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Techniek

Grünbeck

Grünbeck is in Europa al vele jaren een van de meest succesvolle en gerenommeerde ondernemingen op het gebied van waterbehandeling. Nick Liebrand, Country Manager Netherlands van Grünbeck, is zeer tevreden over het project met Sales Plus en doet graag een goed woordje.

Bekijk de website van Grünbeck

Veel energie in voorbereidingen

Al in de aanbestedingsfase stak Sales Plus met kop en schouders boven de andere bedrijven uit. Door het eerste gesprek en de voorgestelde manier van aanpak had Liebrand meteen een goed gevoel en het volste vertrouwen in het project met Sales Plus. Er is veel voorwerk verricht, van beide zijden. Liebrand: “De voorbereidingen hebben veel energie gekost, maar juist dankzij deze inspanning is het project geslaagd." Grünbeck heeft een zo goed mogelijk beeld weten te schetsen van de producten, de klanten en de afzetmarkten. Sales Plus heeft zich op haar beurt goed ingeleefd in de wereld van waterbehandeling.

In de kijker gespeeld

Het project heeft geresulteerd in maar liefst 65 afspraken met leads. Telkens kwam Liebrand bij de juiste persoon aan tafel. Een hele enkele keer was de afspraak achteraf niet nodig geweest omdat de technologie van Grünbeck niet geschikt bleek voor het beoogde apparaat, maar toch was Grünbeck hiermee in de kijker gespeeld. Men weet nooit waar dat nog eens goed voor is! Door de complexheid van de technologieën van Grünbeck is het project een aantal keer bijgesteld en dat is geheel naar wens verlopen. Liebrand is vol lof over de flexibiliteit van Sales Plus en zal het daarom zeker niet nalaten om Sales Plus aan anderen aan te bevelen.

Wil je ook zorgeloos aan tafel?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!