Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

dienstverlening

ADVOSS Verkeersveiligheid

Danny van Oss vertelt: Ik heb Sales Plus gevonden op internet en wat mij vooral aansprak was de verschillende achtergrond van de mensen die er voor werken. Heel divers en het leek mij een heel leuk team dat, en dat vond ik vooral belangrijk, plezier heeft in wat ze doet. Het leuk vinden van koude acquisitie gaf voor mij de doorslag om Sales Plus te benaderen.

ADVOSS Verkeersveiligheid

Briefing: Hoe breng ik in korte tijd over wat de bedoeling is

Ze bleken daarbij ook nog ervaring te hebben in mijn doelgroep, die lastig te benaderen is. Vooraf vroeg ik me vooral af of ik zelf in staat was om in korte tijd over te kunnen brengen wat de bedoeling was, wat de inhoud van de programma's was die ik aan te bieden heb. Maar Sales Plus pakte dit heel goed op en stelde slimme vragen. Zij konden met mijn relatief korte informatie prima aan de slag om de campagne voor te bereiden en vervolgens gericht en inhoudelijk aan de slag te gaan.

Pro-actief meedenkende partner

Ik was zo tevreden over de eerste belactie dat ik terug ben gekomen voor een tweede actie, en overweeg zeker weer een derde. Ik heb een pro-actief meedenkende partner aan Sales Plus, waarbij de medewerker die voor me bezig was ook nog praktisch gezien mijn secretariaat was. Van te voren werd ook goed gekeken wie bij mij en het project past. Dit bleek een hele goede match te zijn.

Resultaten 40% is al opdracht geworden

Ik was al zeer tevreden over de eerste belactie die mij aardig wat leuke opdrachten heeft opgeleverd. Ook bleek dat na het beëindigen van de campagne ik er in de loop der maanden nog steeds aanvragen van binnen kreeg. Daarnaast kwam er nog een spin-off toen de tweede campagne werd ingezet. Maar de tweede actie overtrof bij mij alle verwachtingen. Ik heb aardig wat afspraken gehad en tot nu toe heb ik daar bij 40% opdrachten aan over mogen houden. De kwaliteit was dus dik in orde en ik verwacht dat er nog meer uit gaat komen.

Erg korte lijnen duidelijk zeer ervaren, pro-actief en heel transparant

Wat is de toegevoegde waarde van Sales Plus, kort gezegd: erg korte lijnen, duidelijk zeer ervaren, pro-actief en heel transparant. En volgens mij is Sales Plus zo flexibel als elastiek. Daarnaast trof ik aan tafel bij prospects precies aan wat ik van te voren in een helder gespreksverslag kreeg aangeleverd naar aanleiding van het eerdere door hun gevoerde gesprek. Daarom kan ik met recht zeggen dat Sales Plus haar slogan zonder meer waarmaakt: Zorgeloos aan tafel! Want dat heb ik elke keer mogen ervaren.

Zorgeloos aan tafel

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!